Οι 15 τελευταίες αναρτήσεις του ΖΕΙΔΩΡΟΝ

Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Εξομολόγηση


Είπαμε ότι δεν είχα καμία σχέση με το διαδίκτυο,σάμπως και τώρα έχω,τέλος πάντων.
Παρακολουθούσα το σύζυγο που ξημεροβραδιάζονταν με τον υπολογιστή στην αγκαλιά και δεν καταλάβαινα το γιατί.Γιατί δεν αγκάλιαζε εμένα;Τι να σας πω,θα σας γελάσω!
Πάντως από την προηγούμενη Παρασκευή 24/4/2009 που η πολύ καλή συγγραφέας και φίλη Μαρία Τζιρίτα δημιούργησε το μπλογκ περί δίαιτας ο λόγος άρχισα να καταλαβαίνω τη μαγεία του διαδικτύου.Αξίζει να επισκεφθείτε τη σελίδα της ακόμα κι αν δεν έχετε πρόβλημα με το βάρος σας.Αλλωστε δίαιτα δεν σημαίνει στερούμαι φαγητό αλλά,διατρέφομαι σωστά!
Ετσι μια ομάδα αρκετών γυναικών ξεκινήσαμε να κάνουμε μια ισορροπημένη διατροφή για απώλεια βάρους.Με παρέα,έστω και διαδικτυακή,είναι πιο εύκολο να τηρήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής.Δόξα τω Θεώ η πρώτη βδομάδα πήγε καλά,οπότε γιατί να μην πάνε κα οι υπόλοιπες;

13 σχόλια:

Maria Tzirita είπε...

Γειά σου Σταυρούλα μου, μπλόγκερ με τα όλα σου! Πολύ καλή η πρωτοβουλία σου, σε λίγο καιρό θα είσαι εσύ με τον υπολογιστή αγκαλιά κι ο Δμηήτρης θα γκρινιάζει! Οπότε σύντομα θα πρέπει να αλλάξεις και τον τίτλο του μπλογκ σου, γιατί δε θα σου ταιριάζει! Καταρχήν να ευχηθώ καλή αρχή και καλό μήνα! Στη συνέχεια να σου πω πως είμαι πολύ περήφανη για σένα και με βοηθάς πάρα πολύ να μείνω κι εγώ πιστή στον κοινό μας στόχο! Τέλος, θα σου δώσω τον βασικό κανόνα του μπλόγκινγκ: βρίσκεις ενδιαφέροντα φιλικά μπλογκς, μπορείς να ξεκινήσεις από τα κορίτσια που είμαστε μαζί στην ομάδα της δίαιτας, μπαίνεις στα μπλογκς τους, αφήνεις σχόλια συστήνοντας τον εαυτό σου και με αυτόν τον τρόπο αποκτάς φίλους! Βάζεις τα μπλογκ τους στα αγαπημένα σου, τους επισκέπτεσαι σε κάθε τους ανάρτηση, αν προλαβαίνεις, κι έτσι σιγά σιγά γίνεσαι κι εσύ δημοφιλής! Πάιρνει λίγο χρόνο, αλλά θα δεις ότι όσο περισσότερους φίλους αποκτάς, τόσο περισσότερο θα ενθουσιάζεσαι! Καλορίζικο λοιπόν, πάω να βάλω το λινκ σου στα μπλογκς μου! Φιλάκια πολλά!

Σταυρούλα είπε...

Μαρία μου σε ευχαριστώ πολύ για όλα,αν και είσαι η αιτία για όσα τραβάω η γυναίκα.Νιώθω σαν το ναυαγό στο πέλαγος!Ξέρεις πως δεν είμαι ούτε καν ερασιτέχνης του μπλόγκινκ αλλά τελείως άσχετη,χωρίς εισαγωγικά.
Χώρια που ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος.Θα δούμε,όπου βγει.Η δίαιτα δίαιτα εδώ δεν το κουβεντιάζω.Φιλάκια!

Αννα είπε...

Καλησπέρα!!!
Να ευχηθω καλη αρχη στο ιστολογιο σου!!!
Ετσι ενιωθα και εγω εναμιση χρονο πριν...και τωρα ειμαι κολλημενη!!!
Σε βρηκα σε ιστολογιο Μαρίας..Ετσι πάει, ο ενας μπαινει σε αλλον και με καποιους κολλας!
Θα τα ξαναπουμε

marian είπε...

Καλή αρχή Σταυρούλα!!!
Καλορίζικο το blog σου!!!
Μην ακούς κανέναν, θα γίνεις αστέρι μέσα σε πολύ λίγο καιρό!!!
το ότι θα "κολλήσεις" στο υπόσχομαι!!!
Μην ανησυχείς αν δεν προλαβαίνεις καθημερινά,έτσι κι αλλιώς όλοι κάπως έτσι λειτουργούμε!!!
Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι εξάρτηση!!!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!!
φιλιά πολλά!!

Σταυρούλα είπε...

Αννα καλώς ήρθες!Σ'ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά.Πέρασα και από σένα και μου άρεσε πάρα πολύ και το Μπλογκ σου και η υπέροχη σχέση σου με τα παιδιά.Μπράβο.Και βέβαια να τα λέμε.

Teteel είπε...

Γειά σου,είμαι κι εγώ πολύ καινουργια στους υπολογιστές.Δυόμισι μήνες πριν δεν ήξερα τ ι π ο τ α.Να ΄ναι καλά ο γιόκας μου που είναι αστέρι σ΄αυτούς και μου δείχνει τα βασικά. Με το ζόρι βέβαια, αλλά μου μαθαίνει. Κάνοντας βόλτα στα μπλογκόσπιτα έπεσα και στο δικο σου.Θέλω λοιπόν να σου θυμίσω οτι κάθε αρχή και δύσκολη. Εκανες δικό σου μπλογκ κι είναι πολύ σημαντικό. Αφού έπεσες στα βαθιά θα κολυμπήσεις, έτσι δεν λένε: Εχεις και τη βοήθεια του άντρα σου, μια χαρά θα τα πας. Θα σε διαβάζω για να παίρνω κι εγώ κουράγιο, μια και η άσχετη είμαι εγώ.Να είσαι καλά, και καλό μήνα.

Σταυρούλα είπε...

Marian καλώς ήρθες!Σε ευχαριστώ πολύ,είναι όντως σαν να βγαίνει κανείς στο πηγαιμό χωρίς τιμόνι και πυξίδα.Μου άρεσε πολύ το μπλογκ σου και θα τα λέμε.Καλό μήνα και πολλά φιλιά.

Σταυρούλα είπε...

Ελευθερία χαίρομαι που συναντάω και "ομοιοπαθείς".Καλώς ήρθες κι ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.Εμ τους έβλεπα όλους(άντρα,κόρη,γιό) εδώ στο σπίτι μ'έναν υπολογιστή αγκαλιά.Τι να έκανα η γυναίκα,αν κι ο ελεύθερος χρόνος μου είναι ελάχιστος.Δεν βρήκα δικό σου μπλογκ για βοήθησέ με!Φιλιά,καλό μήνα και να τα λέμε.

Maria Tzirita είπε...

Γειά σου άσχετη αλλά αστέρι φιλενάδα μου! Μια άλλη συμβουλή που έχει να σου δώσει η αιτία του κακού που σε βρήκε (δίαιτα και μπλογκ!), είναι να βάζεις τα ιστολόγια όσων σου αφήνουν σχόλια στη λίστα με τ'αγαπημένα σου για να κρατάς επαφή μαζί τους. Και βέβαια ν'αφήνεις κι εσύ τα σχόλιά σου σε αυτούς αλλά και σε πολλούς άλλους! Φιλιά πολλά, καλή βδομάδα!

Σταυρούλα είπε...

Μαρία μου καλησπέρα και καλή εβδομάδα.Προσπαθώ αλλά καταλαβαίνεις ποσό δύσκολο είναι αυτό για μένα.Πάντως μέσα από εσένα με έχουν επισκεφτεί αρκετές φίλες και φροντίζω να ανταποδίδω.Σ'ευχαριστώ για όλα και πολλά φιλιά κι από μένα.

angel είπε...

Σου εύχομαι καλή αρχή..καλωσήρθες!!

Σταυρούλα είπε...

Angel (από το Αγγελική;) καλώς ήρθες και συ στη γειτονιά μου!Σέ ευχαριστώ.Εψαξα αλλά δεν βρήκα πουθενά δικό σου μπλογκ.Να περνάς να τα λέμε.

angel είπε...

Σωστά...από το Αγγελική!! Καλώς σας βρήκα κ εννοείται πως θα περνάω!! Όχι δικό μου δεν έχω...προς το παρόν επισκέφτομαι των υπολοίπων όπως και το δικό σου...αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!