Οι 15 τελευταίες αναρτήσεις του ΖΕΙΔΩΡΟΝ

Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Καλό ταξίδι Ρούλη

                                                                          Η Ρούλη
Χάσαμε σήμερα την αγαπημένη μας Ρούλη.Δεν ήταν άνθρωπος,όμως όλοι μας στην οικογένεια τη νιώθαμε ισότιμο μέλος.Παιδί μας για μας τους μεγάλους κι αδερφάκι για τα παιδιά μας.Σχεδόν από την πρώτη μέρα που μπήκε στο σπίτι μας κυκλοφορούσε ελεύθερη.Στο κλουβί της έμπαινε μόνο για φαγητό και ύπνο.Την αγαπούσαμε και μας αγαπούσε το ίδιο κι είχε τον τρόπο της να το εκδηλώνει.
Οταν ήρθε ο καιρός η Ρούλη μας ζευγάρωσε με τον Αρη κι έφτιαξαν μιά υπέροχη οικογένεια!
                                                                   Τα παιδιά της
Απέκτησαν τον Τσίπη,τον Πορτοκάλη,τη Λεμονή και τη Βήτα,τέσσερα πανέμορφα και πανέξυπνα καναρινάκια,τα οποία μόλις δυνάμωσαν και μπορούσαν να πετάξουν κυκλοφορούσαν κι αυτά ελεύθερα παρέα με τη μαμά και τον μπαμπά τους.
                                                       Η οικογένεια σε παράταξη
Μαζί τους γίναμε και μείς καλύτεροι,πιο ήρεμοι και με ευαισθησίες που μάλλον δεν είχαμε πριν.Ζήσαμε τη φάση της αναπαραγωγής και της ανάπτυξης των νεοσσών.Σπουδαίες στιγμές που ένα ζευγάρι καναρινιών τάιζαν τα μωρά τους στο στόμα και τα φρόντιζαν με απαράμιλλη στοργή.Ολα κύλαγαν όμορφα αλλά δυστυχώς το πλήρωμα του χρόνου ισχύει για όλους μας.Ετσι έφτασε και για τη Ρούλη μας.
Οσοι δεν έχετε ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο των ζώων και των πτηνών ίσως να πείτε τι μας λέει τώρα η Ασχετη.Κι όμως το δέσιμο μαζί τους είναι πιο δυνατό ακόμα κι από τις ανθρώπινες σχέσεις γιατί είναι πέρα για πέρα ανιδιοτελές.
Καλό ταξίδι  φιλαράκι μου!Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας!

12 σχόλια:

angel είπε...

Πολύ συγκινητικό αυτό που μοιράστηκες μαζί μας κ πολύ γλυκό. Μπράβο σε σένα κ στην οικογένεια σου που θεωρείτε παιδιά σας τα καναρίνια σας..τέτοιες ψυχές σπανίζουν στις μέρες μας. Να την θυμάστε πάντα..

πουαντερι είπε...

Αχ την καημενη την Ρουλη...σας αφησε ομως τα παιδια της για να την θυμαστε.
Εφυγε ευχαριστημενη γιατι πηρε αγαπη απο εσας.!

Maria Tzirita είπε...

Πόσο σε καταλαβαίνω Σταυρουλα μου... Ευτυχώς που έχετε τα παιδάκια της κι έτσι θα ζει και θα πετάει για πάντα ανάμεσά σας... Σε φιλώ και σου στέλνω την πιο γλυκιά καλημέρα μου!

Teteel είπε...

Να χαίρεσαι για τον χρόνο που πέρασατε μαζί της, για την αγάπη που μοιραστήκατε για τα όμορφα φτερωτά μωρά της για την υπέροχη σχέση που είχατε. Εζησε μια ονειρέμενη ζωή, για κατοικίδιο πτηνό, με τόση αγάπη και ελευθερία ήταν πολύ τυχερή που την είχατε εσείς. Σας άφησε αναμνήσεις και την υπέροχη υπόλοιπη οικογένεια.Καλό ταξίδι στη Ρούλη και από μένα.

Σταυρούλα είπε...

Αγγελική μου να είσαι καλά.Σ'ευχαριστώ.

Σταυρούλα είπε...

Πουαντερί μου καλησπέρα.Εχεις και συ ένα πανέμορφο ζωάκι και ξέρεις από πρώτο χέρι τις σχέσεις για τις οποίες μιλάω.Σίγουρα θα τη θυμόμαστε πάντα.Σ'ευχαριστώ πολύ.

Σταυρούλα είπε...

Μαρία μου κι εσύ έχεις σχέσεις με τον κόσμο των ζώων και καταλαβαίνεις πως αισθανθήκαμε για την απώλειά της.Θα ζει για πάντα ανάμεσα μας.Φιλιά πολλά και καλό βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

Καλο ταξιδι στη Ρουλη....και εσεις να ειστε καλα να φροντιζται την υπολιπη οικογενια....!!

Σταυρούλα είπε...

Ελευθερία καλησπέρα.Ακριβώς όπως τα γράφεις.Ευτυχώς μας άφησε την οικογένειά της.Θα ζει κι αυτή πάντα στην καρδιά μας.Να είσαι καλά και σ'ευχαριστώ πολύ.

Σταυρούλα είπε...

Ανώνυμε φίλε σ'ευχαριστώ πολύ.Και βέβαια θα φροντίζουμε τα μωρά της και τον Αρη.Είναι όλα τους παιδιά μας.

AATON είπε...

Τα κατοικίδια έχουν πάντα κάτι να μας δώσουν, όπως, ηρεμία, ενασχόληση, συντροφιά, χαμόγελο, μα και πόνο όταν τα χάνουμε. Αυτά είναι αλληλένδετα. Όλοι δενόμαστε ψυχικά με το κατοικίδιό μας, και πάντα πονάμε πολύ όταν αισθανθούμε την απουσία του. Μα, κι αυτά αισθάνονται την αγάπη και την φροντίδα μας.
Χάρηκα πολύ που σε βρήκα.
Καλή σου μέρα Σταυρούλα..

Σταυρούλα είπε...

Νικόλα καλώς όρισες!Ετσι ακριβώς είναι με τα κατοικίδια.Οση είναι η χαρά που σου δίνουν,τόσος κι άλλος τόσος είναι ο πόνος όταν "φεύγουν".Να είσαι καλά!