Οι 15 τελευταίες αναρτήσεις του ΖΕΙΔΩΡΟΝ

Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Εν κρυπτώ και παραβύστω

Τι είναι τούτο ρε παιδιά;Λέσχη BILDERBERG!Στο διαδίκτυο γίνεται χαμός και στα ΜΜΕ,δημόσια και ιδιωτικά πλήρης αφωνία.Διαβάζουμε λίστες,κατεβατά ολόκληρα, με ονόματα μεγαλόσχημων Ελλήνων και ξένων που συνεδριάζουν εν κρυπτώ και παραβύστω στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.Η περιοχή έχει μετατραπεί σε απόρθητο φρούριο.Οπως διαβάζω έχει αποκλειστεί η πρόσβαση και από ξηράς και από θαλάσσης και από αέρος.Οπλισμένοι σαν αστακοί άνδρες της Αστυνομίας,του Στρατού και του Λιμενικού φυλάνε τους περίεργους συνέδρους.
Τα μέλη αυτού του παγκόσμιου κλειστού club έχουν δαιμονοποιηθεί.Τους αποδίδονται τα μύρια όσα.Λένε ότι ουσιαστικά αυτοί καθορίζουν την παγκόσμια οικονομική πολιτική,σχεδιάζουν πριν από μας για μας.Για το καλό μας πάντα!
Οι κυβερνήσεις των κρατών δεν είναι παρά οι μαριονέτες των κυρίων και των κυριών που αποφασίζουν στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.Λέγεται ακόμα πως όσοι έχουν την "τιμή" να συμμετέχουν,υπάρχουν κι Ελληνες,έχουν δεσμευθεί να μην ανοίξουν ποτέ το στόμα τους για ό,τι διαβουλεύονται εντός της λέσχης.
Επειδή εγώ ως γνωστόν είμαι άσχετη,σας παραπέμπω εδώ κι εδώ για περισσότερες πληροφορίες.Επίσης δεκτές όλες οι απόψεις,μπας και μάθουμε τι στο καλό είναι αυτοί οι παράξενοι και μυστικοπαθείς επισκέπτες για τους οποίους κανένας υπεύθυνος του Ελληνικού κράτους δεν μιλάει.

12 σχόλια:

bilsot είπε...

Όποιοικαι ν'α 'ναι , εμάς καρφάκι δεν μας καίγεται! Γιατί όσοι ΕΛΛΗΝΕΣ ,δεν λογαριάζουνε "λαμόγια" και ξενόφερτους. Με τον τρόπο μας και το δείγμα ζωής μας, τους "έχουμε γραμμένους"
Πάρε μια καλή δόση από το πολύ αξιόλογο blog του Κλείτωρα και θα καταλάβεις τι εννοώ...
http://kleitor.blogspot.com/2009/05/blog-post_14.html

angel είπε...

Γεια σου Σταυρούλα!!! Σιγά μην βγει κανείς να μιλήσει κ να μας ενημερώσει για το ποίοι είναι οι "θαμώνες" του συγκεκριμένου club..εδώ δεν ενημερώνουν για άλλα κ άλλα, γι αυτά θα κάτσουν να σκάσουν???!!!!
Θυμάσαι ένα παλιό αγαπημένο τραγουδάκι που λέει..ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ..??? Αυτό ακριβώς φοβάμαι εγώ, τόσο για μένα όσο και για την οικογένεια μου.
Σε φιλώ και καλή βδομάδα να έχουμε!!

Theogr ο κηπουρός είπε...

Για μια καλησπέρα πέρασα. Ποιος να στεναχωρηθεί και γιατί. Το πρόβλημα μας είναι γιατί ο Σάκης βγήκε 7ος!!!. Να θυμάσαι χρώμα βάζουμε μόνο στα link. Να είσαι καλά και καλή εβδομάδα.

Σταυρούλα είπε...

Αγαπητέ Bilsot μόλις τώρα διάβαζα τον Κλείτωρα.Πρέπει να το αναδημοσιεύσεις,είναι φοβερό κείμενο.Καλό βράδυ.

Σταυρούλα είπε...

Αγγελικούλα καλησπέρα!Δίκιο έχεις,προφητικό το τραγούδι ταιριάζει γάντι στην περίπτωση.Επίσης καλή εβδομάδα,σε φιλώ!

Σταυρούλα είπε...

Κηπουρέ μου καλησπέρα!Σωστά,ο κόσμος θέλει άρτον και θεάματα.Ευχαριστώ για τη συμβουλή σου,που θα πάει θα μάθω σιγά σιγά.
Καλή εβδομάδα να έχεις!

------ είπε...

Καλησπέρα Σταυρούλα μου...τι κανεις;;;
Λέω αυριο βράδυ να διαβάσω στην εκπομπή
Τα παιδία Πήζει....εντάξει;;;;;
Σ`ευχαριστω πολύ
Νανά Τσούμα

Σταυρούλα είπε...

Νανά μου καλώς ήρθες!Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε το κείμενο.Δεν χρειάζεται να ρωτάς,ελεύθερα.Σ'ευχαριστώ πολύ.Καλή εβδομάδα να έχεις!

Maria Tzirita είπε...

Star έχεις γίνει αγάπη μου, και μου δήλωνες άσχετη! Είδες τι ωραία σου πήγε το μπλόγκινκ; Ποιός σε πιάνει τώρα, πολύ σε καμαρώνω! Να σε βάλω να αρθρογραφείς στο περιοδικό μας - μου φαίνεσαι ιδανική! Θα το συζητήσουμε από κοντά, φιλάκια!

Δημητρης είπε...

Έχει αξία το οτι το ανέδειξες! Να γίνεται λόγος. Δεν μας πειράζουν άμεσα, αλλά είναι η ύβρις των ανθρώπων που είναι ενοχλητική... Καλησπερα!

Σταυρούλα είπε...

Μαράκι μου καλημέρα!Εντάξει χάρηκα δε λέω αλλά ξέρω μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητές μου.Θα τα πούμε την Κυριακή.Φιλάκια!

Σταυρούλα είπε...

Δημήτρη καλώς ήρθες!Πολύ σωστά το θέτεις.Να περνάς να τα λέμε.